ACOYA als stageplaats

Assortiment

ACOYA  biedt haar gasten van het resort veel mogelijkheden. Het is erg interessant om bij het resort stage te lopen, dat nog geen jaar open is en al zoveel te bieden heeft. ACOYA breidt haar resort uit in 2016

ACOYA is een rustig resort met verschillende type accommodaties, ACOYA beschikt over villa’s. Alle villa’s zijn lux ingericht en beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Sommige villa’s geven toegang tot een privé zwembad. Rust en comfort zijn twee belangrijke elementen die vaak ervaren worden in de villa’s van ACOYA.

De Suites zijn net als de villa’s luxe ingericht en beschikken over een volledig uitgeruste keuken. De suites geven een prachtig uitzicht op het zwembad. De grootste suite heeft ruimte voor maar liefst acht personen.

Mocht je geen villa hebben met een privé zwembad, dan kan je altijd genieten van de ‘infinity pool’ dat in het midden van het resort ligt. Met een eigen cabana en handdoeken van het resort kun je heerlijk genieten van de zon.

Achter het zwembad ligt een natuurlijk meer, wat ACOYA exclusief maakt, ACOYA is het enige resort op het eiland dat beschikt over een natuurlijk meer.

ACOYA biedt verschillende faciliteiten en diensten aan, zo beschikt het resort over een eigen Lotus Spa & Wellness centrum en Fitness centrum. Er wordt dagelijks gereden met pendelbusjes naar het strand, de stad en de supermarkt. 

De Zen Event Center, is geschikt voor vergaderingen, feestjes, andere speciale gelegenheden  en zelfs voor bruiloften. Op de website vind je nog veel meer informatie over ACOYA.

ACOYA biedt stageplaatsen met veel mogelijkheden, Het is een uitdagende stage om een nieuw resort in een sterk concurrerende markt te promoten. Met de nieuwe faciliteiten die in 2016 klaar zijn kan ACOYA haar nog beter positioneren in de markt. Tot op heden is er genoeg te doen op stage en zijn we nog lang niet waar we willen staan. Elke dag komen er weer nieuwe wegen bij die kunnen leiden tot het succes van ACOYA.

In mijn volgende blog meer te zien en te lezen over mijn studentenhuis.

Ontspanning bij het werk.